Senatne mūsdienās

Cēsis
Cloudy
-2°C
 

SākumsZiņas Cēsu Rudens restorānu nedēļas 2020 ēdienkartes

27.10.2020

Cēsu Rudens restorānu nedēļas 2020 ēdienkartes

Vai rudenim ir garša? Un smarža? Jā! Gaisā vējo saldens ābolu un dzērveņu aromāts, kurš sajaucas krāsaino rudens lapu  un zemes smaržu. Bagātīgā rudens raža sniedz lieliskas iespējas gardiem un  burvīgiem ēdieniem. Baudi rudens dūmakaino, bagātīgo un sātīgo garšu Cēsu rudens restorānu nedēļā.

Pirms došanās uz izvēlēto restorānu, obligāti veicama iepriekšēja galdiņu rezervācija. Restorāni darbosies saskaņā ar aktuālajiem Ministru kabineta noteikumiem, ievērojot visus piesardzības pasākumus.

Restorāns "Kārļamuiža"
Piedāvājuma cena - 20 eur

Uzkoda
Saule šķīvī
Dzeltenie burkāni, griķu popkorns, pašcepta maize

Pamatēdiens
Amatas krāsu palete
Kārļu foreles fileja, kartupeļu biezenis ar kaņepju aizdaru, buljonmērce ar citronzāli, fermentētas bietes
vai
Sviesta ķirbja sacepums ar karamelizētiem sīpoliem, auna zirņu un biešu salātiem

Deserts
Kārļu ābeļdārza zelts
Āboli, cidonijas, baltā šokolāde, smiltsērkšķi

"Kārļi", Amatas novads
Tālrunis rezervācijām – 26165298

Darba laiks
P.-Pk. 15.00-21.00
Se.-Sv. 13.00-22.00



Restorāns "Jāņoga"

Piedāvājuma cena - 25 eur

Uzkoda
Uz oglēm cepts puravs
Zilā siera mērce, trifeles, kastaņi

vai

Brieža gaļas zupa
Topinambūrs, lapu mīklas čipsis, lazdu riekstu eļļa, trompetsēnes

Pamatēdiens
Sautēti liellopa vaigi
Kāršu pupas, pastinaks, biešu glazūrmērce, skābmaizes majonēze

vai

Tvaikota zandarta fileja
Kalē kāposts, marinēti kartupeļi, sēņu buljons, cukurzirņi, citronu krēms

vai

Risotto ar Pocarino sieru
Marinēti rudens dārzeņi, pīladžu ievārījums

Deserts
Ķirbis, purva dzērvenes, medus

Valmieras iela 21a, Cēsis
Tālrunis rezervācijām – 28309298

Darba laiks:
P. - slēgts;
O.-C. 16.00-20.00;
Pk.16.00-22.00;
S.12.00-22.00.
Sv.16.00-20.00.



Restorāns "Jonathan SPA Estate"
Piedāvājuma cena - 25 eur

Uzkoda
Ziedkāpostu un topinambūra krēmzupa ar mascarpone sieru un batāšu čipšiem.

Pamatēdiens
Medū glazēts kukurūzas cālis ar ceptiem sakņu dārzeņiem un piparu mērci.

Deserts
Smiltsērkšķu panna-cotta ar karamelizētām auzu drumstalām.

Jonathan SPA Hotel
"Ezerputni",  Amatciems
Tālrunis rezervācijām – 25606066
www.jonathanspahotel.com

Darba laiks:
P. - Sv. 14:00-22:00

 

Restorāns "Ungurmuiža"
Piedāvājuma cena - 20 eur

Uzkoda
Gaileņu krēmzupa ar virpinātu pastinaka čipsi, sezama eļļu un “Ņiprajiem zaļumiem”

Pamatēdiens
Pīles confit ar cukini- burkānu nūdelēm, pašu gatavotu ābolu-kanēļa džemu un grilētu ķiploku

vai

Bulgurs ar lauku sviestā ceptiem sezonas dārzeņiem un ķirbja sēklām

Deserts
Kazas siera kūka ar smiltsērkšķu – brūkleņu ievārījumu

“Ungurmuiža”, Raiskuma pagasts, Pārgaujas novads
Tālrunis rezervācijām – 22007332
www.ungurmuiža.lv

Darba laiks:
P.,O. – SLĒGTS
T.-Sv. 12.00-20.00

Restorāns "Villa Santa"
Piedāvājums cena - 25 eur

Šefpavāra kompliments
Saulē vītināts tomāts ar foreles fileju un citrona pesto

Uzkoda
Mango, garneļu tartars ar avokado salsu, pašmāju grauzdiņiem un jūras zāles salātiem

Pamatēdiens
Jēra gaļas terīne zeltainā garšaugu panējumā ar cukurzirņu biezeni un cepeškrāsnī ceptu ķiploku

vai

“Dienas zivs” ar Parmas siera un garšaugu garozu, kartupeļu un spinātu sacepumu un omāra krēmmērci

vai

Ravioli ar ķirbi, karamelizētām bietēm, bazilika pesto mērci un svaigo kazas sieru

Deserts
Kraukšķīgā filo mīkla ar ābolu un melno plūmju džemu, vaniļas krēmu un sāļo karameli

Gaujas iela 88, Cēsis
Tālrunis rezervācijām – 64177177
www.villasanta.lv

Darba laiks:
Pr. Slēgts
O.-C. * 17.00-21.00
P.-Se. 13.00-22.00
Sv. * 13.00-19.00

* Atvērti tikai pēc iepriekšējām rezervācijām.

H.E. Vanadziņš. Ziemeļu restorāns
Piedāvājuma cena - 25 eiro

Uzkoda
Brieža gaļas pīrāgs
Marinēti rudens āboli. Dzērveņu mērce. Cidoniju sukādes. Spinātu tilla

Pamatēdiens
Plāni griezts stirnas gaļas cepetis
Seleriju-cidoniju biezenis. Stirnas buljonā sautēts ķirbis. Piparotas ķirbju sēklu drumstalas. Kraukšķigs kalē kāposts

vai

Trifeļu eļļā cepta sama fileja
Karamelizēts topinambūrs. Dzeltenās bietes. Baltais redīss. Čili skaidiņas. Sinepju mērce. Sarkano biešu asni

vai

Tītara gaļas balotīne
Cepts bekons. Pistācijas. Sviesta ķirbja biezenis. Kardamona sviestā cepti cukurzirņi. Kūpināts burkāns

Deserts
Cepti āboli
Plūškoka sorberts. Grauzdētas auzu pārslas. Sāļā karamele. Lazdu riekstu krēms

Rīgas iela 15, Cēsis
Tālrunis rezervācijām – 24771771

Darba laiks:
Pk. 17:00- 21:00
Se. 12:00 – 22:00
Sv. 12:00 – 21:00

Cēsu Tūrisma informācijas centrs

Baznīcas laukums 1, Cēsis

Latvija, LV-4101

Tel. +371 28318318

info@cesis.lv

Pirmdiena - Sestdiena 10:00 - 18:00.

Svētdiena - slēgts.

Top